Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли бензинов филтър

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Има ли бензинов филтър

166 има ли бензинов филтър, защото за ГТВ-то 3-та фаза нямат а двигатела е като този на 166 горе доло на прав поглет. Та колата ся прави някви заглъхвания в по-високите обороти и незнам кво може да е разправят, че филтъра сигорно бил запушен, пък и колата на последак ми дава 10 разход при нормално градско някви идей, някой да е имал подобен проблем
    landikar
    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

кво стана никой ли незнае дали има или няма филтър
    landikar
    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Няма. Ако нещо се запуши сваляш резервоар. Аз досега такъв случай не съм чувал де
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от isoiso
        Няма. Ако нещо се запуши сваляш резервоар. Аз досега такъв случай не съм чувал де
        мерси брато..
        landikar

Comment

Аз пък при Бобо водих една 166 бензин да й направи диагностика с цел покупка и собственика беше сложил допълнителен филтър под предния капак и Бобо, като го видя каза "Кво е тва бе?" и твърдеше, че си има бензинов филтър на самата помпа, който е абсолютно достатъчен.
          166 2.4 JTD

Comment

Working...
          X